En toen was het zover!
Op 31 juli 2012 werden er in Zuid-Holland vijf puppy's  geboren uit de combinatie Gemme (stamboomnaam Yip) en Saartje (stamboomnaam: Markiesjes Gaerd Wendelmoed Sarah). Eerst vier reutjes en toen nog één teefje.
2012 is het jaar van de letter "C" !! Dus alle puppy's hebben een naam gekregen beginnend met de letter C. Wat wij, reu eigenaren, zo bijzonder vinden is dat de fokker onze reu "Gemme" heeft vernoemd. "Een knipoog" richting vader. Dit pupje heeft de stamboomnaam: "Chemme" .... Dit reutje gaat bij de nieuwe eigenaren dezelfde naam dragen als zijn vader:  "Gemme".
Ook zit er nog een "Coenraad" bij, en hoe toevallig, laat dat nou net de geboortenaam van mijn echtgenoot zijn 🙂. Erg leuk !!
De namen op een rij:  Catrijn, Coenraad, Casper, Chemme, Corneel.
Drie puppy's hebben een wit borstvlekje waarvan Coenraad er ééntje in de vorm van een soort kruis heeft. Ook Catrijn en Casper hebben wat wit. Twee reutjes, Chemme en Corneel, hebben geen witte aftekening. Chemme is helemaal zwart en Corneel leek in eerste instantie zwart maar kreeg in de loop der weken steeds meer een ietwat bruine gloed. Ook zijn oogkleur is iets anders.


Klik op het boek en de pagina's om ze om te slaan:
Uw "Flash" afspeler is aan een upgrade toe

Om deze pagina te zien, kunt u Klik hier voor de nieuwste versie van "Flash" van Adobe. Als de installatie voltooid is, kunt u terugkomen en de pagina bekijken.

Ziet u dit bericht nog steeds, ook al hebt u de Flash-upgrade gehaald, probeer dan alle Internet Explorer vensters te sluiten, uw computer te herstarten en nogmaals naar deze pagina te gaan.

U kunt ook hier klikken om het fotoboek te zien zonder Flash te moeten halen, maar het kan zijn dat het er niet helemaal juist uitziet.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

26.07 | 17:19

goedemiddag,
wij staan ingeschreven op de intekenlijst voor een Markiesje maar zijn toch opzoek naar een pup op korte termijn. kunt u ons (verder) helpen?

...
12.12 | 18:05

Goedendag
Wij zijn op zoek naar een fokker van een markiesje. Kunt u ons misschien hierbij helpen?

...
25.11 | 22:20

Beste, ik heb met veel interesse en plezier uw site gelezen.

Ik ben op zoek naar een pup heeft u voor mij een geschikt adres?

Mvrgr
Erna

...
02.08 | 19:41

Aan al die mensen die hier vragen naar pups of waar deze mensen als fokker zitten: pups gaan via de rasvereniging (wachtlijst) en Gemme is een reu, geen teef

...
Je vindt deze pagina leuk