Hallo....

 

.............. ik ben Hieke en woon in het Noorden van het land. Van kleins af aan ben ik al gek op honden en zo door de jaren heen zijn er al heel wat de revue gepasseerd. Meestal waren het zogenaamde "asbakkies". Hele lieve honden, nooit ziek, altijd bij je in de buurt en ze werden behoorlijk oud. Toen ik mijn huidige echtgenoot leerde kennen kwam er een Mechelse herder in huis. "Nena" heette ze, een fijn dier voor ons maar wel behoorlijk aanwezig. Toen ook zij kwam te overlijden besloten we voorlopig geen hond meer te nemen. We werkten beiden full-time en vonden dat toch vrij moeilijk te combineren. Nog wat later werd ons gezin uitgebreid met een dochter en een zoon en toen zij nog heel erg klein waren kwam het er ook niet van. Totdat onze dochter 16 werd en onze zoon 11, ik part-time werkte etc etc......de thuissituatie veranderde. Kortom... we gingen op zoek naar een geschikt hondenras. Vele rassen passeerden de revue, de sheltie en de Friese stabij waren leuk dat zeker. Maar het Markiesje stond toch met stip bovenaan. Na maanden op de wachtlijst te hebben gestaan voor een reutje zijn we uiteindelijk bij een fokker in Twello terecht gekomen. Uiteindelijk ging pupje Yip (Gemme) na acht weken mee naar het Noorden en ging zijn leventje verder op een plek waar het altijd waait, waar ruimte een groot goed is en waar nog rust en regelmaat heerst. Hij is uitgegroeid tot een heerlijk rustig hondje. Dol op knuffelen en op schoot zitten. Kortom .. we hebben het hondje gekregen wat we wensten, we konden het niet beter treffen.

Onze dochter was 16 jaar toen Gemme "zijn intrede" deed. Zij kwam op het idee om een site over Gemme te maken. Het dagboek wat u in het submenu kunt vinden is in het begin door haar bijgehouden. Later kwamen er "andere bezigheden" die haar leventje gingen bepalen, o.a haar studie die heel veel tijd en voorbereiding kost. De site bleef erbij. Zonde vond ik dat. Dus heb ik besloten om ermee verder te gaan en de website in een ander jasje te steken. Zo nu en dan probeer ik wat toe te voegen zodat onze Gemme "up to date" blijft.🙂

Veel plezier bij het lezen en het bekijken van de foto's op deze website.

 

 

 

 

 

Schrijf een commentaar: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

Cindy | Antwoord 04.11.2018 08.35

Goedendag ik was benieuwd of u nog markiesje fokt ik zou graag zo schatje in huis nemen

Anja van Beelen | Antwoord 07.01.2015 18.23

haha wat leuk! meneer heeft zijn eigen website!!.
Ik ben erg benieuwd, en hoop dan ook dat onze Banjer en Gemme elkaar "leuk" vinden.
groet, Anja van Beelen

Bekijk alle commentaren

Nieuwe commentaren

10.09 | 13:00

Goede middag
Hoe kunnen we met jullie contact nemen betreffende aanschaf markie
Vriendelijke groeten

...
30.04 | 14:32

Hallo. Ik vroeg me af of het waar is wat ze zeggen over het blaffen. Dat markiesjes heel veel keffen enzo. Hoe ervaard u dat?

Mvg Marlies

...
15.11 | 14:03

jaaaa

...
15.11 | 14:01

wij hebben nu frearke hij heet benji en is nu 3 jaartjes suuper gezond en sportief

...
Je vindt deze pagina leuk