Gemme en Kyra.

Een 3e nestje.

Teefje Drimmelin.

Op 18 en 19 september 2016 is teefje Drimmelin, roepnaam Kyra, gedekt door Gemme. Hopelijk wordt ze drachtig en wordt er een leuk gezond nestje geboren. Het jaar 2016 is het "G" jaar en de pups geboren in 2016 horen een stamboeknaam met als beginletter G te krijgen. Onlangs kreeg ik het bericht dat Kyra inderdaad drachtig is. De pups worden om en nabij 19 november 2016 verwacht en zijn geboren op 22 november 2016. Twee teefjes en één reutje. De geboorte is niet echt soepeltjes gegaan. 1 pupje bleef zitten waar hij zat en moest met de keizersnee gehaald worden de volgende dag. Ook een pupteefje groeide niet goed. Na wat opstartproblemen is verder alles voorspoedig gegaan.  De teefjes hebben de stamboomnamen Gemmelief en Gemmelin gekregen en het reutje de naam Gerkyra. Ondertussen zijn de pups alweer uitgevlogen en hebben allen een andere roepnaam. Gemmelief heeft Gemme. Gemmelin heet Saar en Gerkyra gaat voortaan met de naam Willem door het leven. Het was weer ontzettend leuk om mee te maken. Opnieuw een leuk contact met de fokker en haar echtgenoot. Ook zij hebben ons constant op de hoogte gehouden rondom dracht, bevalling en het opgroeien van de pups. Ook nu via social media kunnen we meegenieten hoe het de pups vergaat. Heel bijzonder en erg fijn. Bedankt daarvoor!

 

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.

nienke van cruijningen | Antwoord 12.05.2018 22:09

wat kost een pup en waar zitten jullie gevestigd vriendelijke groet nienke van cruijningen

Veronique Janssens | Antwoord 26.10.2016 00:00

Beste, wij zijn al een tijdje op zoek naar een markiesje en vroegen ons af of we meer info zouden kunnen verkrijgen rond het nestje van Kyra... Alvast bedankt!

Hieke 26.10.2016 00:15

Beste mw Janssens. Kyra blijkt drachtig te zijn maar is niet ons eigen teefje. voor informatie verwijs ik u graag naar de site van de Ned.markiesjesvereniging,

Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

26.07 | 17:19

goedemiddag,
wij staan ingeschreven op de intekenlijst voor een Markiesje maar zijn toch opzoek naar een pup op korte termijn. kunt u ons (verder) helpen?

...
12.12 | 18:05

Goedendag
Wij zijn op zoek naar een fokker van een markiesje. Kunt u ons misschien hierbij helpen?

...
25.11 | 22:20

Beste, ik heb met veel interesse en plezier uw site gelezen.

Ik ben op zoek naar een pup heeft u voor mij een geschikt adres?

Mvrgr
Erna

...
02.08 | 19:41

Aan al die mensen die hier vragen naar pups of waar deze mensen als fokker zitten: pups gaan via de rasvereniging (wachtlijst) en Gemme is een reu, geen teef

...
Je vindt deze pagina leuk